+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: CWS will not connect with Xerox C75

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    11

    Default CWS will not connect with Xerox C75

    Everytime we try to login and start CWS from our EX, it says the IP or server name is incorrect. Any ideas to help?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    319

    Default

    HI Artink,

    Are you running CWS on the Fiery itself? What's your version of CWS?

    Thanks,
    Craig
    Last edited by Craig M; 08-24-2018 at 05:29 AM.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    11

    Default

    It was 5.7, but our Xerox tech came in and had to reload the whole system. Now we are 5.4 and I cannot find 5.7 on EFI at all.

  4. #4
    Steve0 is offline Fiery Forum Expert Contributor Steve0 is on a distinguished path
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    249

    Default

    Why not install 5.8?

  5. #5
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Foster City, CA
    Posts
    71

    Default

    Artink,
    I would encourage you to go to 5.8. There were many enhancements and improvements implemented in 5.8.

    Also a couple of things to confirm when attempting to login.
    Fiery in Idle Status (Blue Fiery Bar on top)
    IP address is correct. If on the Fiery, try loopback IP
    Are you logging in as Guest or Admin
    Last edited by Randy_W; 08-24-2018 at 05:21 PM.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    11

    Default

    Our Xerox service tech came and wasted no time to re-install the entire system We lost days of profiling, workflow settings and jobs. He could only install CWS 5.4, which still needed 8 service packs to update. After re-profiling 4 of our papers, the entire system collapsed again. This time I installed CWS 5.8 directly overtop the 5.4 and we are back in business.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts