+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Job Label

  1. #1
    edwardthompson is offline Fiery Forum Expert Contributor edwardthompson is on a distinguished path
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    108

    Default Job Label

    Hi

    Is there any way of adding the job label to the margin of your print without having to impose?

    I have tried using the colour bar but it infringes on our PDF that is already stepped.

  2. #2
    Join Date
    May 2015
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    118

    Default

    You can add a sheet label to a 1-up document using the Impose "Normal" workflow mode.

    Best Regards,
    Mark

  3. #3
    edwardthompson is offline Fiery Forum Expert Contributor edwardthompson is on a distinguished path
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    108

    Default

    Hi Mark when i look at normal setting i cant see anything about printing a job label

  4. #4
    Join Date
    May 2015
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    118

    Default

    Under the Fiery Impose "Settings" panel look for the "Marks" control.
    Click "Define..." and you will be presented with the (Printer) Marks dialog box.
    Click on the "Job Label" tabbed page and you will find the controls for adding a job label.

    Hope this helps.
    Mark

  5. #5
    edwardthompson is offline Fiery Forum Expert Contributor edwardthompson is on a distinguished path
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    108

    Default

    the thing is i would have to create an impose template to do this now the work coming through the hotfolder will be mixed orientations of the same sheet size

  6. #6
    Join Date
    May 2015
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    118

    Default

    Which Fiery server are you using? We recently added a new feature with FS300 Pro servers where Impose templates support auto-rotating the pdf patch to match the sheet size.

  7. #7
    edwardthompson is offline Fiery Forum Expert Contributor edwardthompson is on a distinguished path
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    108

    Default

    Hi Mark we are using FS150 Pro

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts