Results 1 to 3 of 3

Thread: Unable to deploy efi driver C70 thru Group policy in windows 10

  1. #1
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    DUBAI
    Posts
    10

    Default Unable to deploy efi driver C70 thru Group policy in windows 10

    When we try to deploy C70 Exi driver through windows group policy the windows 10 system request login credentials. Any suggestions to resolve this issue.

    Note: i tried Xerox global driver thru group policy the windows 10 clients works fine without any issue.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    116

    Default

    Hi m.bharani,

    This issue is due to Microsoft's hotfix of a spooler issue, drivers will need the new package aware requirement to deploy without notifications. You will need new drivers to deploy through gpo without any notifications

    For our latest drivers with this fix, please contact your tech support to request package aware supported drivers.

    -Anthony

  3. #3
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    DUBAI
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by Anthony.L View Post
    Hi m.bharani,

    This issue is due to Microsoft's hotfix of a spooler issue, drivers will need the new package aware requirement to deploy without notifications. You will need new drivers to deploy through gpo without any notifications

    For our latest drivers with this fix, please contact your tech support to request package aware supported drivers.

    -Anthony
    Many thanks for your reply.

    Bharani

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts