Results 1 to 3 of 3

Thread: CWS loads but doesn't show on desktop

  1. #1
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    2

    Default CWS loads but doesn't show on desktop

    It was working fine (Windows 8) but yesterday would open but not display the program window. Show on tool bar at bottom... It was CWS 5.7 (maybe) but have also upgraded (after the problem) to 5.8. Someone else had this problem (I think) but I can't find the post/thread. Production stopped! Can anyone help?

  2. #2
    thistlegorm is offline Fiery Forum Expert Contributor thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    London UK
    Posts
    814

    Default

    Does the CWS 5 Icon appear on the toolbar ? if so right click on the icon, CWS 5 -> Properties should open on the Shortcut Tab - normally the Run Pulldown is defaulted to normal window on the pulldown select Maximised & OK & then try reopening CWS - does that help ?
    Remember you are what you eat ! I'm a twix..

  3. #3
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    2

    Default

    Thank you! Just me being a plonker!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts