Results 1 to 6 of 6

Thread: Issue with Text on Tabs Built in Compose

  1. #1
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    5

    Default Issue with Text on Tabs Built in Compose

    Have an issue with the text on tabs built in Compose not being far enough out on the tab. Setup appears fine when sending the job, preview looks good but when printed the text is just barely onto the tab, right on the edge of the LTR paper being sent with the job. The Fiery has been updated with all available patches. We are using CWS 5.7. Anyone else fighting this same issue?

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    343

    Default

    It could be related to the tab media definition, either in Command WorkStation or on the print engine. Different printers have different requirements for defining tab media.

    Can you tell us the make and model of print engine you are using and the Fiery model and version?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    5

    Default

    Xerox 700i
    EX Fiery Controller

  4. #4
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    2

    Question E100 PS13 on Kyocera TASKalfa 5551ci

    Quote Originally Posted by Bob_B View Post
    It could be related to the tab media definition, either in Command WorkStation or on the print engine. Different printers have different requirements for defining tab media.

    Can you tell us the make and model of print engine you are using and the Fiery model and version?
    Can this print system print onto tabs? The KX driver for the onboard controller is capable of tab printing, but I do not see tab selection under the media/insert. Does impose/compose need to be on before there is this option?

  5. #5
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    5

    Default

    Yes, this model can print on tabs. It was printing tabs previously however we were chasing issues with the fiery locking up when sending jobs that were built with Compose. An upgrade to CWS 5.7 fixed that issue but brought on the issues we are now experiencing with tabs. Other Compose jobs appear to be working just fine.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    2

    Default Compose - text not printing on Tabs

    We have a Versant 80 experiencing similar issue when using Compose and previewand set-up shows text position is good but when we print it either cuts off or is not centered.
    We also are experiencing when we transfer the tab job built in Compose to another engine, J75, it does not honor same settings.

    M

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts