+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Print Quantity

  1. #1
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    24

    Default Print Quantity

    How would one go about choosing a quantity to print, greater than one - but still keeping the workflow completely automated?

    Is that possible?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Foster City, CA
    Posts
    198

    Default

    Our next planned release will have the ability to set number of copies for one or multiple jobs.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    24

    Default

    Your next planned release will be super!

  4. #4
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Foster City, CA
    Posts
    198

    Default

    If you can send me an email at hans [dot] sep [at] efi [dot] com I can send you a note when we have a beta available.
    --
    Hans Sep Product Manager Fiery JobFlow

  5. #5
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    4

    Default

    Was this ever implemented, or is this still only possible using .csv files?

    It seems it would be easy to simply add a pop-up dialogue upon drop that prompts for 'number of copies.'

    Maybe even a simple 'right-click' menu. 'Right-click' on the file you want to print>JobFlow>Folder>{Prompt for number of copies} DONE!

    It would also be great to get a notification when a print job is finished or failed, not just when it successfully makes it into the print queue.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    33

    Default

    How about ability to set number of copies according to imposition?
    Like when you know the order quantity to be 200 you would just determine that and the actual number of copies would be set according to imposition.

    And related to that is there any way to get number of copies (among other things) to be driven by XML?
    Situation being web2print that sends files to jobflow through FTP and is also capable of sending XML-file to ftp as well.

  7. #7
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Foster City, CA
    Posts
    198

    Default

    Thanks Mikko. We have some custom integrations using XML that allow to set quantity for imposition. With the current release we support Connect modules that allow you to use "your" modules via Connect packages. Connect packages are wrappers for scripts, applications, etc and is our attempt to remove the nerd factor for these types of workflows. If you can share an XML sample ticket via email I can share the Connect module and instructions on how to use.
    --
    Hans

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts