Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Windows 8.1

  1. #1
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    9

    Default Windows 8.1

    The latest version of Command Workstation won't launch on Winows 8.1 for me. Specifically I'm using Windows 8.1 Pro.

  2. #2
    Gavin is offline Fiery Forum Expert Contributor Gavin is on a distinguished path
    Join Date
    May 2009
    Location
    Worthing, UK
    Posts
    156

    Default

    Have you tried:

    a) running program as Administrator
    b) setting program compatability

    These may help.
    Konica Minolta bizhubpress C1085 - Fiery System FS150 Pro
    Fiery IC-308 v2.0 - CWS 5.8.0.39 SP2 on Windows 7 Pro SP1

    Konica Minolta bizhub Pro C6501 (65C-KM V 3.0) - Fiery System 9
    Xerox DC250 (DC250 V 1.2) - Fiery System 8e Release 2
    Fiery Pro80 65-55C-KM PS Color Server 3.0a eu - CWS 5 (5.7.0.29) on Windows XP SP2

    EFI CWS 6.1 (6.1.0.28) on Dell Studio XPS running Windows 7 Pro
    AMD Athlon II X4 640 3.00GHz 4Gb RAM

  3. #3
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    9

    Default

    I tried running as administrator and setting the compatibility to Windows 8 and Windows 7 and nothing worked.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    6

    Default Fiery CWS on Win 8.x

    I got it to install just fine and see one of my machines but it crashes the instant you try to print something. Sent in several error logs to the wizard and have heard nothing back. It would be helpful to at least have a prior to 5.5 version available to install. Anyone?

  5. #5
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    9

    Default

    I installed CWS on my laptop with Windows 8.1 and it works.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Amsterdam
    Posts
    963

    Default Crash reports

    When you are sending me crash reports, are you including your email address?

    If so, please send me a private message with the email address used, so I can track down your reports.

    G.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    9

    Default

    This still isn't working with the new update.

  8. #8
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    9

    Default

    In case anyone else runs into this, it turns out that EFI doesn't support 32 bit operating systems installed on 64 bit hardware with Windows 8.1. I don't know if this is stated anywhere, but I thought I should let everyone know.

  9. #9
    oxident is offline Fiery Forum Expert Contributor oxident is on a distinguished path
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    678

    Default

    Hmm, are you sure? I'm running the latest CWS on my Dell Venue Pro 8 which would be capable of running x64 Windows (but uses the x86 version because it has only 2GB ram).
    IC-306 v3.01 FS100 Pro / KM C6000, IC-308 v2.1 FS150 Pro / KM C71hc / SD-513, IC-414 / KM C754
    CWS 5.8 SP2, Windows 10 x64

  10. #10
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    9

    Default

    That's what the Tech said in regards to my problem.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts