+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Odd differences on same Command workstation two diff os

  1. #1
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2

    Default Odd differences on same Command workstation two diff os

    Hello:

    Current setup
    KonicaMinolta C1060L

    Windows 7 pro Running Command Workstation 5.4
    Name:  windows command ws.jpg
Views: 2648
Size:  81.5 KB
    OSX 10.10 also Running Command Workstation 5.4
    Name:  OSX Command WS.png
Views: 2213
Size:  91.8 KB

    If i go to the Hold folder on the Windows PC and right click a job and select Properties on the quick access tab under the paper tray it displays the correct ones (only the ones installed on the Printer unavailable ones are grayed out).

    If i do the same on the OSX, it shows up as if everything is available none of them are grayed out at all. I updated the osx to 5.7 and it still does the same. any suggestions? i have tried to search the forums for the problem but no luck.

    My apologies if answered in another area.

    and my thanks in advance for any advice or help given.

    Matt
    Last edited by Mtutor_CPI; 06-22-2015 at 06:05 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2

    Default questions

    lot of people showing interest, but can anyone explain why this is happening? am i doing anything wrong?

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts