Results 1 to 4 of 4

Thread: IC -413 / e100 scan to email failure / failure codes

  1. #1
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    2

    Default IC -413 / e100 scan to email failure / failure codes

    Hello, I have a client with a Konica Minolta c6000 with a ic-413 aka e100 70-60c-km. EFI Fiery system 9 version 1.0 with BIOS 1.14. Scan to email will fail very often. No known cause. All other devices will work fine, when this device is failing. I get transmission failed: 9. What is this code and further, is there a list somewhere of scan failure codes? Thanks so much.

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    729

    Default

    Can you print a Fiery configuration page(s), scan it to PDF (somehow), then attach here?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    2

    Default config and log sheets

    Quote Originally Posted by Scott_W View Post
    Can you print a Fiery configuration page(s), scan it to PDF (somehow), then attach here?
    Here they are, I also included the error reports as well showing the sporadic nature of the problem.


    Thanks,
    Don
    Attached Images

  4. #4
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    GTA Canada
    Posts
    8

    Smile

    We have seen this same issue here and double checking the Security Exemptions Setting, we noticed the Fiery was NOT on the list. We added it and the issue is now resolved. It appears as this issue is related to windows updated security, probably through automatic updates.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts