Results 1 to 6 of 6

Thread: Mac 10.6 with IC413 System 10e color blocks on background

  1. #1
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3

    Exclamation Mac 10.6 with IC413 System 10e color blocks on background

    Printing from Mac 10.6.8 and 10.7, when sending from Preview, Microsoft Office Suite and keynote the image comes out with a color in the background. The background should be white. It is consistent, happens with every print out of these aps.
    The Fiery is up to date, the drivers are the newest and the software on the macs are all up to date as well.
    Has anyone seen this or know how to resolve?

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    729

    Default

    Do you have a screen shot or two to show what you mean?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3

    Default

    Background fill.pdf
    The mint green fill should be all white. One page is from Entourage and the second is from Keynote.

  4. #4
    Join Date
    May 2009
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    729

    Default

    I looked at page from Entourage and see entire background slightly green, but I'm not seeing anything wrong with Keynote page. Can you be more descriptive as to where I should look?

    Have you escalated this issue to your KM dealer yet?

  5. #5
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3

    Default

    yes.
    On the keynote, the background is filled in with a similar green.

  6. #6
    Join Date
    May 2009
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    729

    Default

    Are you working with you KM dealer on this matter?

    Can you confirm what Fiery it is you have?
    The IC-413 is a System 9e Fiery, and the IC-414 is a System 10e Fiery

    What is copier model Fiery is attached to?

    You say driver is "newest" - where did you get print driver from?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts