Results 1 to 3 of 3

Thread: Workstation doesn't always open on start up

  1. #1
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1

    Default Workstation doesn't always open on start up

    I have my Mac set to open Command Work Station on start up but it doesn't always do so. When it doesn't I can't even manually open it. I have to turn my computer and OKI printer off and on to get it to open. Any suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Amsterdam
    Posts
    963

    Default

    OK there are quite a few things that could be occurring, I would recommend some troubleshooting to narrow it down.

    Either the problem is happening on your mac, or your printer. Next time it occurs, could you try just restarting your mac, not the printer?

    The fact that you can't even manually open Command Workstation is a concern - as even if the printer is down, Command Workstation *should* time-out the connection, and still open the application.

    I'm wondering if a network timeout issue is occurring. When the problem occurs next time, could you try printing to the Fiery? Or typing it's IP address into a web browser, and seeing if it's web page comes up?

    G.

  3. #3
    pmhapp is offline Senior Fiery Forum Contributor pmhapp is on a distinguished path
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    51

    Default

    This seems to be a problem with CWS 5.5 and Macs.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts