Results 1 to 3 of 3

Thread: "No print queues are published" error

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1

    Default "No print queues are published" error

    I am new to this group...
    This question may have been answered a thousand times already, but, I searched the message boards and didn't find the answer…

    The question is: When I try to import jobs I get an error that reads: "No print queues are published"
    I look at my printers (Windows XP) and see that all of the printers (direct, hold and publish) are up and Ready.

    I have been running CWS 5 for a while now…has anyone experienced that problem before?
    Thanks





  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    343

    Default

    Can you tell us which Fiery you are connected to and do you see this behavior on all workstations you are connecting from or do you see this only from one workstation?

    Have you checked to see if the queues are published in Configure? Log in to CWS as Administrator and in the Server menu, select Configure. When Configure opens, go to Printer, then General and make sure the queues you require are published.

    Bob

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Rogers, AR
    Posts
    2

    Default

    I have a customer that is experiencing the same error when trying to import a job in CWS 5.3. The setup is a Xerox Docucolor 240 with the integrated Fiery controller. Patches are current.

    Issue is consistent across multiple workstations, both Mac and PC. In addition the user can no longer drag and drop files into the held queue of CWS for this machine. They also have a Xerox 700 Digital Color Press which is working perfectly for both import and drag & drop.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts