+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: MP job says "Printing" but no message, on MP, Fiery, or KM C6000?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    5

    Default MP job says "Printing" but no message, on MP, Fiery, or KM C6000?

    We recently installed a two MP 8 on 3 Konica Minolta C6000 Presses.

    Customer had MP 7 on KM C6501s that we replaced.

    Customer prints a job to rip & hold, then chooses Imposition, and sets the cover stock, and Booklet Making. After saving we try to print the job it just sits there and says "Printing" but there is no indication that it is actually printing. The MP shows no messages or errors, the Fiery shows no activity, the KM C6000 shows no activity. We eventually "abort" the job.

    We have confirmed that the correct Fiery Patches are loaded.

    Does the Konica Minolta C6000 Press need a specific firmware?

    Any other ideas or advice would be welcomed.

    Thanks,
    Vince

  2. #2
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    88

    Default MP job says "Printing" but no message, on MP, Fiery, or KM C6000?

    Hi Vince,
    Does it start to print if you don't have covers? Try to break down the job to see what piece specifically is causing the issue. Does the System Event log show any message about media?

    Best guess is that this issue is related to the covers. Are you preprinting the covers and pulling them from an insert tray?

    If you have a Tier 2 support plan tied to this system then I would recommend calling Tech Support 888-334-8650, we could help you troubleshoot the issue.

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts