Results 1 to 3 of 3

Thread: Impose gives measurements in inches while preferences CWS are in mm

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    9

    Default Impose gives measurements in inches while preferences CWS are in mm

    Hello,

    I have a IC413 with impose.
    I have set my measurement preferences to mm and only in impose the measurements are in inches.
    In version 5.2 I never had this problem

    My language is Dutch. OS Win XP and Win 7
    CWS version 5.3.0.54.

    Kind regards,

    Hannes

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    343

    Default

    Hi Hannes,

    I did see similar behavior when I installed CWS 5.3.0.54 on a Win 7 PC which had language set to Dutch (Netherlands). I will investigate further.

    In the meantime, I found that if I opened Preferences, changed the units to inches, closed Preferences and then opened Preferences and changed back to mm, the Impose would then default to mm. Can you try that and let me know if it works for you?

    Bob

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    9

    Smile

    Hello Bob,

    My PC with Dutch Windows XP had the same behaviour.
    Switched to inches and back to mm. In Impose the measurements were also back to mm.

    Thanks for your efford,

    Hannes

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts