Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 24 of 24

Thread: CWS 5.3 crashing

  1. #21
    Fabio.Pergola is offline Fiery Forum Expert Contributor Fabio.Pergola is on a distinguished path
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    97

    Default

    updated to that version a few days ago and seems stable now...

  2. #22
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3

    Default

    Just installed cws 5.3.57 on win7 64bit, still crashes a few seconds after start-up?

  3. #23
    Join Date
    May 2005
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    86

    Default Richard please provide us more specifics

    Hi Richard,
    A few questions to help clarify your issue with CWS5 crashing after startup.
    Which version were you running previously and did you have this same issue with that version?
    Do you have the entire Fiery Extended package installed or only CWS5?
    Which Fiery device(s) are you connecting to in CWS5.3?

    As we have resolved several issues for CWS5 crashing in our latest version, we want to work with you to determine what is causing your issue.

    Thanks,
    Karen

  4. #24
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3

    Default

    Hi Karen

    I was originally running a beta version of 5.3.something. build 14 that was installed only on my PC when Our Xerox CP1000 was installed, I had no issues with crashing on that version. Our Fiery server is still running 5.2 as it is part of a testing group.

    I have the Extended Package installed but only opted for Hot folders and Workstation. The only reason I upgraded from the Beta version was to include Hot Folders, as this was not installed previously.

    I can grant you access onto my system for you to see the problem for yourself.

    Cheers


    Richard

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts