Results 1 to 2 of 2

Thread: ATI ES1000 Video Driver for IC-306 PRO80

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    1

    Exclamation ATI ES1000 Video Driver for IC-306 PRO80

    I was working on an IC-306 yesterday and noticed the video was sluggish and the graphics were pixelated. I checked the video driver and the OS reports the video card as an ATI ES1000 but when I tried to change the video settings there are none available.

    Where can I get a driver for the PRO80II (IC-306)? The OS can't pick it up automatically and a AMD and Google search do not produce a clear option and there is no listing for a Konica Minolta IC-306 on the EFI Software Download site.

    More importantly...why am I having to do this anyway? You know I'm passionate about my Fierys' but certain things shouldn't have to be manually done.

    Hopefully this was a fluke as a search for the problem on any of the EFI sites will include a lot of hits about our 'ES-1000' Color Profiler (and hopefully this is not a registry problem because of the similarity of 'ES1000' references to same) but I am posting this on the Forum because of the challenge of trying to resolve the problem.

    I am also attaching a PDF with screen captures of what I am seeing in the OS when it is not correct.

    Erik
    Attached Images
    Print to Win!

    Erik Swanson
    EFI, SDM


    EFI provides the tools to make print projects easier.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Amsterdam, NL
    Posts
    104

    Default

    Hello Erik,

    Yes, this is a known issue and we have a patch for this. You can download it using web updates. Type the IP address of your controller in a browser, go to the 'configure' tab and click 'check for product updates'.
    Download patch 1-190YTA and install.

    Kind regards,
    Rune

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts