Results 1 to 7 of 7

Thread: Autogrey Scan Error

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    17

    Default Autogrey Scan Error

    Why, why, why every time I try to do an autogrey in my print profile, it works once and then every time after that it gives me a scan error. Yes, the strip is centered. Yes, I've tried moving the strip and the measurement page to different parts of the glass. Yes, I've restarted the fiery controller, the software, and the printer. Any suggestions? Oh, btw AutoCal and ColorCal have no problems at all.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    320

    Default Autogrey Scan Error

    Just a few questions:
    1 What is the scan error?
    2 What engine are you scanning from?
    3 Which Fiery and what version do you have?

    Thanks, Craig

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    17

    Default

    All it says on my screen is "scan error". It's a Konica c-500 with a fiery S300 50C-KM Color Server

  4. #4
    Join Date
    May 2009
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    729

    Default

    Is the S-300 running v1.x or v2.0 Fiery system software?

  5. #5
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    17

    Default

    It's version 1.1

  6. #6
    Join Date
    May 2009
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    404

    Default

    What if you remove calibration and try again, does the scan error still occur?

  7. #7
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    17

    Default

    Looks like that helped it. I had to recalibrate with ColorCal and the Autogrey worked after that. Any idea what causes the scan error?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts