Results 1 to 2 of 2

Thread: scan to SMB error.. Need help..

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4

    Default scan to SMB error.. Need help..

    I was about to set-up Scan to SMB on the Command workstation 4.. when an error occured... During my set up i did this..

    Go to Set-Up
    Server
    Services
    Scan....

    And i Tick the enable scan and Scan to SMB...
    When i Click the Apply, This Error....
    "Error in the Harmony Layer"

    I need explanation, What is that? and what should I do??

    and by the way... im using a ineo +6500 with IC-408 controler
    Last edited by marviella; 01-28-2010 at 06:05 AM.

  2. #2
    thistlegorm is offline Fiery Forum Expert Contributor thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status thistlegorm has achieved rock star status
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    London UK
    Posts
    814

    Default

    Can you tell me has it ever worked? if it has what has changed e.g has CWS been reloaded / upgraded?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts