+ Post New Thread
Page 51 of 102 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 61 101 ... LastLast
Threads 1001 to 1020 of 2033

Forum: Fiery Command WorkStation

Fiery Command WorkStation sets a new standard for printing, making it more productive, intuitive and flexible.

  1. Sticky Thread Sticky: Command WorkStation 6.1 Availability

    We are pleased to announce the new Command WorkStation Package v6.1 is now available for download. Based on feedback on the 6.0 version from customers, we added the following enhancement to Command WorkStation 6.1: Customizable toolbar Search for Fiery by subnet Edit CMYK input profiles...

    Started by Mike_R‎, 11-14-2017 08:28 AM
    • Replies: 0
    • Views: 2,579
    11-14-2017 08:28 AM Go to last post
  1. Impose Activation Not recognised after CWS 5.5.035 Upgrade ?

    Hi Mods, I have a EX C75 which has Fiery Impose, running V1.0 - all patches & CWS 5.4.077 I activate Impose on-line comes back & says activated. Right Click & Impose - all works as it should. Upgraded to CWS 5.5.035 - reboot & re-impose, now get a message to say Impose is not activated & would I...

    Started by thistlegorm‎, 02-28-2014 12:49 PM
    ex c75
    • Replies: 1
    • Views: 4,358
    02-28-2014 05:52 PM Go to last post
  2. Paper Sizes

    I am running CWS 5.3.1 and 8e2 I believe running on a Xerox 700 and 252. I have a question about the paper sizes listed under the Quick Access tab. Is there any way of changing the order or deleting sizes from this list? I run a total of about 5-6 different sizes of paper. This list has all...

    Started by PSU_GIT‎, 02-28-2014 12:18 PM
    • Replies: 0
    • Views: 1,518
    02-28-2014 12:18 PM Go to last post
  3. finishing not possible

    When trying to print from CWS using staple or hole punch error states: finishing not possible for selected paper feed direction ..There is no problem when printing directly from application This is on Xerox 560, Fiery System 9 Rel2 Viersion 1.1_SP8 Both stapling and hole punch do not work from...

    Started by Aellenberger‎, 02-27-2014 01:51 PM
    • Replies: 3
    • Views: 1,813
    02-28-2014 09:04 AM Go to last post
  4. Retrieving deleted Spot colors

    I have accidentally deleted our entire folder of edited spot colors. Is there anyway to retrieve or recover these?

    Started by jhess91‎, 02-27-2014 08:44 AM
    spot colors
    • Replies: 3
    • Views: 6,438
    02-27-2014 02:46 PM Go to last post
  5. Question Windows - No Disk

    We upgraded to CWS 5.5.0.35. On our Windows XP Pro operating system, when we click to connect, we get an error box with the above mentioned title. The message states Exception Processing Message c0000013 Parameters 75b6bf7c 4 75b6bf7c 75b6bf7c Our responses are Cancel, Try Again, or Continue. ...

    Started by PNSTLInc‎, 01-15-2014 06:43 PM
    • Replies: 3
    • Views: 6,679
    02-26-2014 05:45 PM Go to last post
  6. Impose - Create vs Edit

    Where do I start to Create or Edit impose templates?

    Started by printerdan‎, 02-20-2014 12:22 PM
    • Replies: 2
    • Views: 2,568
    02-24-2014 06:02 AM Go to last post
  7. I can not open the job properties in cws 5.5 from OSX 10.9.x

    I uninstalled the entire package with the Fiery utility software Uninstaller and then I reinstalled and still all the same. I've also tried different versions of CWS. Can someone help?

    Started by FranCarter‎, 02-14-2014 08:20 AM
    command workstation 5, job properties
    • Replies: 5
    • Views: 9,012
    02-20-2014 12:35 PM Go to last post
  8. Impose and Spot Colour Values

    Forgive me if i don't explain this very well but i've noticed if i set a job up in Impose which contains spot colours and save it as a regular imposed job (.dbp). When i run the job the spot colours which i have set to new values aren't converting to my alternate values. Where as if i save the...

    Started by Haunts‎, 01-17-2014 08:03 AM
    • Replies: 5
    • Views: 4,569
    02-20-2014 12:12 PM Go to last post
  9. Post Xerox EX770 Command WorkStation mixed German and English language

    Hello, the Command WorkStation Job details are in english. The EX 770 Server language was set to german and the Windows System is in german language. Here some screenshots:

    Started by Enrico_K&D‎, 02-07-2014 02:21 AM
    • Replies: 3
    • Views: 5,072
    02-19-2014 07:54 AM Go to last post
  10. Exclamation Properties not functioning in CW5 MAC

    Just updated the Command Workstation and found that the 'properties' are not working now. So I can send a job down, I just can't process it. I'm running on Mac 10.6.8. and CW 5.5. Anyone found a solution or at least experiencing the same?

    Started by Glenwood‎, 02-17-2014 08:18 AM
    command work station 5, mac, problem, properties
    • Replies: 4
    • Views: 9,612
    02-19-2014 04:38 AM Go to last post
  11. how to correct date/time?

    Command Workstation shows job as being sent to queue 12 hours ago. How do I correct that? Mac version 5.3

    Started by hoerth‎, 12-16-2011 10:52 AM
    • Replies: 7
    • Views: 7,590
    02-19-2014 03:01 AM Go to last post
  12. Silent installation of Fiery Command WorkStation 5.5.0.35

    Hi, Im facing some problems while installing and uninstalling the new CWS with the Fiery Software Installer. I get an error message which requests a reboot but even if I do that I get the same message again and again. Usually I run the setup via. runas with our software distribution system...

    Started by Sebastian‎, 01-13-2014 01:43 AM
    • Replies: 1
    • Views: 4,789
    02-17-2014 05:47 AM Go to last post
  13. Archiving Files Question

    I have setup a folder on a network computer to archive print jobs to when my held queue gets to a certain size. I notice that when I archive files to that folder that the print jobs also appear in the archive queue of our Xerox 700. Question is that when I right click on some jobs in that archive...

    Started by Michael Davis‎, 02-16-2014 02:45 PM
    • Replies: 1
    • Views: 2,381
    02-16-2014 09:10 PM Go to last post
  14. Delay on Importing through CWS 5

    Hello Everyone, Last Week i had an issue when I place a folder on the network drive, and try to import the file/folder through Command Workstation5 (version 5.4). The File is no where to be found for at least 5 minutes. If I navigate via file explorer BEFORE IMPORTING - The file/folder is ...

    Started by Standard_IT‎, 02-13-2014 08:57 AM
    • Replies: 0
    • Views: 1,653
    02-13-2014 08:57 AM Go to last post
  15. Impose Upgrade

    How do I verify whether I have the newest version of Impose for my IC-413 (KM C6000L engine)? If I do not have the most recent, I understand that the upgrade is free. How would I go about getting the upgrade?

    Started by BSGuy76‎, 02-12-2014 12:14 PM
    • Replies: 4
    • Views: 4,730
    02-12-2014 10:50 PM Go to last post
  16. i1 Pro 2 and Building Spot Colors

    Recently we bought the i1 Pro 2 and are using that to calibrate our machines through CWS. That is working great w/o a hitch. Yesterday I attempted to take a measurement of a sample (through the "Spot Colors" tab in CWS then "Instrument" to first calibrate the spectro) it returned this window: ...

    Started by adause‎, 01-21-2014 11:30 AM
    • Replies: 4
    • Views: 9,494
    02-11-2014 06:41 PM Go to last post
  17. Output color profile not being saved in job properties.

    When selecting an output color profile in Job Properties/Color/Basic Settings/Output Profile at the bottom of the screen a message reads: Output profile:Firey 3604A3 Copier Use media defined profiles if available: Enabled When I OK'd out of the screen and went back in to check my settings...

    Started by Marlin‎, 02-10-2014 09:24 AM
    • Replies: 0
    • Views: 2,810
    02-10-2014 09:24 AM Go to last post
  18. Impose & Transparancy Issue

    I'm having some issues with Impose, I've noticed a few times that if a job is supplied with a drop shadow for example. When I run it through impose and save it as a PDF the drop shadow is removed? Is there anyway round this?

    Started by Haunts‎, 01-28-2014 03:35 AM
    • Replies: 9
    • Views: 6,720
    02-06-2014 02:39 AM Go to last post
  19. APPE Missing...

    We recently upgraded from a Xerox 560 with the attached Fiery, to a C75 with the same attached Fiery. In CWS under configure I no longer see the option to turn on APPE like I did on our old machine. How do I enable APPE???

    Started by Kdw75‎, 01-31-2014 08:02 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 10,538
    02-05-2014 02:01 PM Go to last post
  20. New CWS installs show error screen

    New CWS 5.0.35 on two Fierys, When CWS launches, a windows-type error window pops up saying "CWS has not been fully terminated". CWS will actually launch, but this window will stay on the screen until you select the "OK" button.

    Started by sneeds‎, 02-04-2014 08:45 PM
    • Replies: 1
    • Views: 3,974
    02-04-2014 11:46 PM Go to last post

+ Post New Thread
Page 51 of 102 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 61 101 ... LastLast

Forum Information and Options

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 250 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 250 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts